Care sunt beneficiile fotbalului pentru sănătatea ta?

Care sunt beneficiile fotbalului pentru sănătatea ta?

Aici vă prezentăm 5 beneficii ale balonului rotund, pentru trup și minte.

Fotbal: recuperarea beneficiilor Beneficiile fotbalului Fotbalul este un sport simplu și universal. Dincolo de a fi un sport cu bile, este o activitate care face rezistenta ta și cardio munca prin secvențe de curse. Gesturile și tehnica fotbalului îți folosesc fiziculul și îți permit să progresezi în ton și coordonare. Și ca un bun sport de echipă, fotbalul are multe beneficii pentru a vă oferi în scopul de a progresa mental !

Care sunt beneficiile fotbalului pentru sănătatea ta?

Îmbunătățește-ți rezistența cu fotbalul.

Dacă puteți admira biciclete pe terenurile de fotbal, este în principal datorită cursei pe care le îmbunătăți rezistența.

Rularea în fotbal

Fotbalul este un sport colectiv bazat pe alergare.

În clasa a xii-a, alergi aproape 10 km în timpul unui meci. În plus față de aruncarea lovituri libere în luminator sau abordarea orice care traversează mijlocul câmpului, beneficiați de o mulțime de muncă de rezistență.

Care sunt beneficiile fotbalului pentru sănătatea ta?

Ca parte a practicii regulate de fotbal, meciurile și antrenamentul vă permit să vă îmbunătățiți inima și abilitățile de respirație.

Fotbal: victorie în rezistență

Ritmul unui joc nu e deloc monoton. În fotbal, ține pasul !

Rezistența în fotbal

Dacă rulați într-un meci de fotbal, acesta nu este un meci de alergare !

Dacă nu-ți petreci jocul pe margine, ceea ce nu vrem să faci, îți trăiești jocul în funcție de multe schimbări în ritmul jocului. În funcție de posturi, puteți chiar și lanț de accelerații și înainte și înapoi în coridorul dumneavoastră. N-ai timp să respiri, așteaptă următoarea oprire!

Această repetiție a accelerațiilor și sprinturilor vă permite să vă îmbunătățiți abilitățile de rezistență și să vă îmbunătățiți rezistența.

Beneficiile fotbalului pentru corpul tau

Fotbalul funcționează pe abilitățile fizice ca un întreg. Așa că relaxează-te, ține pasul și echilibrează-te.

Fizica fotbalului

În fotbal, nu te joci doar cu picioarele !

Ca multe sporturi de grup, îți aplici fizicul într-un mod global. Pentru paradele voastre dacă vă păstrați obiectivele sau în jocul aerian pentru restul echipei, solicitați relaxarea și echilibrul. Datorită curselor și accelerațiilor, lucrați la viteză, care este una dintre cheile acestui sport. În cele din urmă, joc un sport cu bile handless avansează foarte mult de calificare !

Beneficiile colective ale fotbalului

Fotbalul te ține sănătos, atât fizic cât și mental. Și pentru a rămâne în formă, rămâneți în formație !

Fotbalul nu este doar o chestiune de formă, este, de asemenea, o chestiune de formare.

Beneficiile colective ale fotbalului

4-4-2, 4-3-3… Fotbalul cere spiritul de echipă și solidaritate. Respectul pentru tactici și partenerii tăi, precum și comunicarea în domeniu, întărește echipa ta.

Este un sport care vă învață că calitatea și potențialul unei forțe de muncă este mai mult decât suma talentelor individuale. Într-o echipă unită și dedicată, poți câștiga împotriva unei echipe mai puternice decât tine. Și asta e destul de mare pentru tine să crească cu.

Fotbal: beneficii tehnice și fizice

Tehnică, tonic și fizică: tot corpul tău se bucură de fotbal.

Datorită fotbalului, lucrezi la un întreg set de mișcări și gesturi tehnice care îți avansează fiziculul.

În primul rând, rularea și controlul unui balon cu picioarele în același timp îmbunătățește foarte mult coordonarea ta !  Alergând, sărind și lovind îți dă putere în coapse, fese și abdomen. În plus, numeroasele gesturi tehnice vă promovează concepția și flexibilitatea. Și dacă vă păstrați obiectivele, reflexele, anticiparea și agilitatea sunt chiar calitățile pe care le stimulați cel mai mult.

În tonusul muscular, flexibilitate și coordonare, tot corpul tău beneficiază de fotbal.

În concluzie..

Pentru rezistență sau agilitate, pentru corp sau cap, fotbalul este la fel de benefic ca și începutul. Și tu, ce avantaje ai de la mingea rotundă ? Împărtășește-ne beneficiile sportului tău !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Discover

Sponsor

Latest

Care sunt beneficiile fotbalului pentru sănătatea ta?

Care sunt beneficiile fotbalului pentru sănătatea ta? Aici vă prezentăm 5 beneficii ale balonului rotund, pentru trup și minte. Fotbal: recuperarea beneficiilor Beneficiile fotbalului Fotbalul este un sport...

Fotbal-reguli și sport

Fotbal-reguli și sport Este vorba despre educația auto pentru gimnaziu care descrie unul dintre cele mai iubite sporturi din lume, fotbalul. Originile fotbalului sunt foarte vechi....

Fotbal-roluri și concepte sportive

Fotbal-roluri și concepte sportive Prima veste despre acest sport datează din perioada Renașterii, dar a început să fie practicat în Anglia în jurul anilor 1700....